Felhasználói név Jelszó
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Park Hostel - Sopron
Cím: 9400 Sopron, Ady Endre út 31.Email: info@parkhostel.hu
Web: www.parkhostel.huTelefon: 0620-558-4410
Gps: 47.6823599 , 16.5730550

Bemutatkozás

A Park Hostel Sopronban található, a Lõvérek lábánál fekszik. Remek helyszínül szolgál a kirándulni, nyaralni vágyóknak, Sopronban olcsó és jó minõségû szálláslehetõséget biztosít.
A Park Hostel közvetlenül az Erzsébet kerttel szemben található, mely park régi kedves sétálóhelye a soproniaknak. A területet 1763-ban vásárolta meg a város Preysing generális özvegyétõl, ahol nyilvános franciaparkot alakítottak ki. A parkot Neuhofnak nevezték, amely a Vághy-féle kert megváltásával bõvült 1900-ban.
Az Erzsébet-kert egyike az ország legrégibb olyan kertjeinek, amelyet nem zártak el a lakosok elõl, mindenki látogathatta. A park hatalmas fái között kanadai óriásfenyõ és tulipánfa is látható. A túl szabályos franciapark késõbb egyre inkább oldottabb lett. Régi zenepavilonja és kioszkja a II. világháborúban elpusztult, azonban a park az ezredévi ünnepségekre teljesen megújult.

A Park Hostel a Lõvérek alján, az Erzsébet-kerttel szemben helyezkedik el, pár percnyire a történelmi belvárostól. Túrázók, kirándulók, nyaralók kedvelt helyszíne; híres vendégszeretetérõl, valamint olcsó és jó minõségû szálláslehetõséget biztosít.
A szobák 2, 6, 7, 8, 9, 10, 12 fõsek, kábel Tv-vel és internet csatlakozással vannak felszerelve.
Minden szinten közös nõi, valamint férfi fürdõszobák találhatók. Az épület összes szobája nem dohányzó. Háziállatokat nem lehet hozni.
A földszinten található egy közös helyiség, egy kb. 50 fõs társalgó.
Az épület saját parkolóval rendelkezik.
A házban idõszakos recepció mûködik elõzetes bejelentkezés alapján, vendégeink a szobákat 14.00 és 17.00 óra között tudják elfoglalni.
Étkezésre a szállás megrendelés visszaigazolásakor adunk alternatívákat.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink